Terug naar het overzicht
Tool

Enquête Gezonde School-adviseurs over aanbod Gezonde Relaties & Seksualiteit

Hoe gebruik jij als Gezonde School-adviseur het aanbod dat is ontwikkeld vanuit de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit en wat zijn tot nu toe de resultaten daarvan?

Stichting School & Veiligheid en Rutgers horen dit graag van jou. Met jouw antwoorden kunnen we het ontwikkelde aanbod verbeteren en een plan maken om de steun vanuit het project zoveel mogelijk structureel voort te zetten. Laat ons dus weten wat je ervaringen zijn!

De vragenlijst vraagt ongeveer 15 minuten van je tijd. Denk er niet te veel over na en vul de vragen in op basis van je eerste impuls.

De enquête is anoniem. Wel kun je aan het eind persoonlijke opmerkingen maken. Als je ergens je naam of email-adres gebruikt, gaan we hier zorgvuldig mee om; we zullen je gegevens niet zonder jouw toestemming delen met anderen. Je kunt hierover lezen in ons privacy-beleid: Privacybeleid – School en veiligheid.

 

 

Ga naar deze tool

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.