Deze toolkit is tot stand gekomen door samenwerking tussen de volgende partners:

Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door het geven van actuele informatie en deskundig advies via de website, trainingen, conferenties en de helpdesk.

Bezoek de website

Seksuele gezondheid en rechten voor iedereen. Waar ook ter wereld. Al jaren werkt Rutgers aan de verbetering van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten in Nederland en in Europa, Afrika en Azië.

Bezoek de website

Soa Aids Nederland helpt publiek en professionals om hiv en andere soa’s succesvol te voorkomen, op te sporen en te behandelen. Kennis, onderzoek, beleid, lobby en praktijk brengen we bij elkaar.

Bezoek de website

Aandacht voor gezonde relaties en seksualiteit is al vanaf jonge leeftijd belangrijk. De Stimuleringsregeling stimuleert en ondersteunt scholen die hier aandacht aan willen besteden,

Bezoek de website

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.